Skip to main content

Då Erik Gahnertz har fått anställning i Karlstad med start 22/4 kommer han att lämna samtliga uppdrag i föreningen. Detta innebär att han ej längre är ansvarig huvudtränare för Team Hang Loose. Erik kommer finnas på mattan de helger han har möjlighet att närvara fram till terminsavslutningen.

Terminsavslutningen är 8 juni kl 12.00- ca 15.00!

I samband med detta väljer även föreningens ordförande, Erik Klim, att kliva av då han inte får tiden att räcka till.
Med detta sagt måste vi därför kalla till en extra årsstämma för att välja ny ordförande och sekreterare som dessutom kommer att bli firmatecknare.

Extra årsstämma 5 maj kl 12.00!

Info om plats samt dagordning kommer inom kort.

Öppet brev från Erik Gahnertz;

“ Det är med sorg i hjärtat jag skriver detta brev till er, Team Hang Loose medlemmar.
Jag har fått anställning i Karlstad med start 22 april, jag måste vara ärlig mot och framför allt mot mig själv.
Jag kommer inte ha möjlighet att lägga den tid jag vill för att driva klubben vilket då leder till att det bästa för samtliga är att jag kliver av.
Jag blir så oerhört emotionell av att bara skriva detta, jag var med och startade klubben i Matte Nilssons vardagsrum 23 februari 2017, Erik Klim var också med då samt några fler.

När vi startade barngruppen var det Matte och Robin Jonsson som var drivande att vi behövde en barngrupp, jag var emot det och tyckte att vi skulle avvakta ett år. Matte och Robin drev igenom det hela. Till första kidspasset kom min son, Ludde och Robbin Wallins gosse, sedan har barngruppen bara vuxit, i skrivande stund är det omkring 40 barn inskrivna. Något har jag och föreningen gjort rätt annars hade vi inte vuxit.
Jag kommer sakna er, vår matta, att få vara med på er fantastiska jiu-jitsu resa. Även fast jag kommer vara på mattan i Nyköping varje helg jag är hemma så kommer det inte vara detsamma.
Ni som någon gång besökt THL vet hur mycket jag värnar denna fantastiska förening, ni förstår att detta var inget lätt beslut att fatta.
Jag sitter och minns så många härliga stunder, så många skratt, så många tävlingar.
Hur fantastiskt det vart att leda barngruppen, se hur barnen växer som personer, vilka fina kamrater de blivit, så omtänksamma med god självkänsla och självförtroende.”