Brasiliansk Jiu-Jitsu

Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) är en modern kampsport som fokuserar på grappling i allmänhet och markkamp i synnerhet.

BJJ är utformat för att en mindre, svagare person framgångsrikt skall kunna försvara sig mot en större, tyngre och starkare motståndare. Genom att ta kampen till marken och där använda rätt teknik och hävstångseffekter kan den mindre personen tvinga den större till att ge upp genom ledlås eller strypningar.

Barn & Ungdomspass

Brasiliansk jiu-jitsu för barn & ungdom är upplagd för att stimulera rörelse, leklust och inlärning i en trygg miljö. Det viktigaste är att barnen har kul, lär känna sin kropp och lär sig nya saker för att lägga en bra grund för fortsatt idrottande hela livet.
Träningen består av lekar och motoriska övningar som tillsammans med jiu-jitsu tekniker i en lagom takt lär barnen vad Brasiliansk jiu-jitsu är och vad det går ut på.  All träning sker på ett säkert sätt och vi är väldigt noggranna med respekten för teknikerna och disciplin.

NoGi / Submission Wrestling

NoGi Grappling / Submission Wrestling är en modern variant av olika brottnings och grappling stilar. Man kan säga att det är markkampens MMA. Till skillnad från MMA så får man inte attackera sin motståndare med några former av slag eller sparkar. I dagsläget sprids och växer sporten i snabbt takt runt om i världen.

BJJ - Rörelse

Vårat rörelsepass är ett pass med fokus kring rörelse och fall inom Braziliansk Jiu-Jitsu, tillsammans med fysisk träning och stretch.

Träningen passar bra för både Gi och NoGi utövare.