Skip to main content

Från och med måndagen den 6 mars klockan 19:00 så drar jag igång vad vi förr kallade för nybörjarpass! Efter som att vi är otroligt hippa och medvetna i klubben så kommer det från och med nu kallas för BJJ Basic-pass och alla är välkomna!

Vi kommer på dessa pass att både påbörja nya bjj-resor och även gå tillbaka till basics för er som har tränat ett tag! Vi fokuserar på grundtekniker med en stor dos av fys och kondition!

Vi ser gärna att ni nyare medlemmar dyker upp på dessa pass för att få en riktigt bra grund att stå på! Men det är även viktigt för alla att komma då grunderna är något som man aldrig kan bli färdig med! Och så även för att passen är episka så klart!

Passen kommer att rulla på varje måndag kl 19:00 resten av terminen och de leds av myteristen / desertören Matte.

Våga bli strypt eller var en fyrkant!

Mvh

Den enarmade piraten

Kan vara en bild av står, inomhus och text