Skip to main content

Under kommande vecka kommer Erik beställa säljinformation från Delikatesskungen.

Lägg in 3 december i era almanackor, då är det nämligen teamträff i Haninge där samtliga klubbar i Team Besu komemr träffas och rulla för att sedan fika eller äta och surra en stund.

Ledarna hade tränarmöte idag, närvarande var Matte Nilsson, Christofer Schenström och Erik Gahnertz. Mötet diskuterade upplägg för vårterminen och kom fram till en bra lösning enligt följande.

Vuxna

BJJ-Basic. leds av Matte, upplägget på detta pass kommer bli typ som när han hade sitt Nybörjarpass.

BJJ-Fortsättning. Repetition från det Carlos gått igenom föregående lördag.

BJJ-Rörelsepass. Leds av Christofer

BJJ-Avancerad Carlos varannan lördag

Submission Wrestling, NoGi, leds av Erik de lördagar Carlos inte är hos oss.

Nytt blir att förenignen inför 15-års gräns för samtliga vuxenpass med undantag för tävlande barn och ungdomar, dessa barn/ungdomar kommer få inbjudan att delta på vuxenpass men det följer med villkor som de kommer få information om i samband med inbjudan.

Kids/Ungdomar

7-15 år

Torsdag och lördag, ansvarig ledare är Erik.

Föreningen har för avsikt att starta upp ett barnpass för barn 4-6 år där fokus och utgångspunkt blir motorik med jiu-jitsu som utgångspunkt. Vi söker därför någon eller några som kan tänka sig hålla ett sådant pass på söndagar.

Detta blir ett led i att höja kvalitéten på samtliga våra pass för samtliga medlemmar.

Föreningen har även startat upp en tävlingskommité där Matte Nilsson är ansvarig. Denna kommité är för att vi skall få bättre koll på tävlingar samt vilka som skall tävla, coacha eller döma