Skip to main content

Hej alla medlemmar, barn och föräldrar! Vi kan idag komma med den härliga nyheten att Team Hang Loose har skrivit kontrakt med Friskis & Svettis i Nyköping, för att träna i deras lokaler och för att inleda ett samarbete med dom.

Vi kommer att ha drygt 100m2 matta i deras lokaler. Våra träningstider kommer att bli avsevärt bättre och föreningen kommer åter igen att kunna utveckla våra pass med både fler och nya pass!

Föreningen kommer att samarbeta med Friskis & Svettis på flera olika sätt som kommer att gynna våra medlemmar men också hjälpa Friskis & Svettis att utvecklas! Vi kommer att komma med information lite senare i kommande månad, om erbjudanden på Friskis som våra medlemmar kommer att få ta del av.

Föreningen skall försöka att lägga ut mattor och säkra ytan från utstickande föremål, redan under kommande helg och början av nästa vecka. Vi hoppas på att vi kan ”flytta in” på Friskis & Svettis redan under nästa helg!

Detta betyder ju så klart att vi blir tvungna att ändra lite i våra träningstider. Men vi hoppas och tror att de nya tiderna kommer att passa de flesta bättre!

Vi återkommer med mer information inom kort och hoppas att detta tas emot väl av er, våra härliga medlemmar och föräldrar!

Mvh
Team Hang Loose Styrelse

Nyköping 2022-08-31